PIZZERIA ALCATRAZ

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 2475 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Pizzeria Alcatraz. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

3 lut 2023 o 10:30 Najlepsza pizza i najszybszy czas dostawy !
2 lut 2023 o 20:22 takiego gówna dawno nie dostałem! cóż mam wiecej napisac?! wyczyście szamot? zmieńcie ten śmierdzący ser? kur.waa na litość boska rozumiem że pizza może być średnia bo nie zawsze każdemu podejdzie ale takie coś?? skąd te opinie? kupione? DRAMAT!!!!!!
31 sty 2023 o 8:16 Pyszna, ciepła dostarczona na czas, uwzględnione wszystkie prośby!
30 sty 2023 o 7:55 Bardzo polecam, pyszna pizza, gotowa na umówioną godzinę.
28 sty 2023 o 19:51 Pyszna pizza, jeszcze ciepła przy dostawie, polecam!
26 sty 2023 o 20:43 Niestety tym razem pizza zimna :(
25 sty 2023 o 12:41 Dostawa była później niż wskazywano. Niestety ser na pizzy był okropny, placek tez nie najlepszy. Salami ok.
22 sty 2023 o 11:03 Bardzo szybka dostawa, pizza smaczna i co najważniejsze...dostarczona gorąca w te zimne ponure dni mmmm...polecam ;)
17 sty 2023 o 22:10 ok
11 sty 2023 o 18:03 Rewelacyjna! Pyszna i ciepła i kolejnego dnia;-) zdecydowanie numer jeden w tej części wszechświata!
11 sty 2023 o 14:05 Testuję różne pizzerie, ale do tej zawsze wracam - najszybciej i smacznie :)
8 sty 2023 o 20:40 Jak zawsze super